Reviews

We zijn super trots op wat andere Time On gebruikers over ons zeggen en daarom delen we dat graag met jou!

Laat je review achter
Feedback over Time On is voor ons erg waardevol! Daarom ontvangen alle Time On gebruikers die een Google review schrijven de enige echte Time On Dopper!

Zo heb jij een mooie reminder op je bureau of in auto om je uren te registreren en hebben wij jullie waardevolle feedback. Een win-win situatie dus :) 

Schrijf een review

Let's review...

Johan van Kalmthout

Handig, overzichtelijk, snel.

Bart van der Sluijs

Super makkelijke tool om je uren in bij te houden

Sander van Hooff

Handige tool om mijn uren gemakkelijk bij te houden!

Laethus Peperkamp

Een gemakkelijke bedienbare tool, en zeer efficiënt, werkt goed met factuur programma Wefact.

Brett Rijsdijk

Werkt prima :) fijn en goed overzichtelijk. Goede manier om je uren bij te houden.

Colin Louwerse

Ik gebruik de Time-On urenregistratie nu ongeveer een half jaar voor het bedrijf waar ik voor werk en vind het geweldig, de manier van registreren gaat erg makkelijk aangezien het een hele duidelijke en overzichtelijke interface heeft, ook maak ik graag gebruik van de app, deze is even makkelijk in gebruik en toch wel handig als je op locatie je uren bij wilt houden. Ik ben dus erg tevreden over Time-On en ga het zeker nog vaker gebruiken.

Frans van Tilburg

Een krachtig urenregistratiesysteem waarmee je op een simpele en snelle wijze alle belangrijke onderdelen van een urenregistratie kan vastleggen op alle platformen, dus ook snel en eenvoudig onderweg. Voor mij als ZZP'er precies wat in nodig heb.

Gaston Lafort

Time On is de perfecte applicatie voor de samenstelling van mijn urenverantwoordingen ten behoeve van mijn klanten. De overzichten kunnen naar eigen wensen worden geëxporteerd. De app gebruik ik vooral voor de registratie, terwijl ik de website voor mijn overzicht gebruik, Een aanrader voor elke zelfstandige ondernemer!

Jeroen Poerstamper

Heerlijk product (time on urenregistratie) om mee te werken. Ook bij problemen zeer snel geholpen door de helpdesk, en gaat ook positief om met " kritiek"/verbeterpunten. Voor zelfstandige of MKB' er de perfecte tool om uren overzichtelijk in te boeken en te beheren.

Pascale Griffioen

Ik werk nu een aantal maanden met Time On. Zeer tevreden. Time on is makkelijk te gebruiken op zowel desktop als in de app.

Kim Leenders

Makkelijk en snel je uren registeren. Bovendien heel goed bereikbaar bij vragen!

Jochen Hesselberth

Ik gebruik Time on al een aantal jaren voor mijn urenregistratie en declaraties en ik moet zeggen dat het steeds mooier, eenvoudiger en beter wordt. Mijn diverse opdrachtgevers kunnen digitaal accorderen en de factuur werpt geen vragen meer op. Absolute aanrader!

Femke Geene

Super fijne site en app om je uren in te verwerken. Makkelijk in gebruik op zowel pc, laptop als telefoon. De informatie betreffende je uren of kilometers zijn makkelijk en goed te verwerken in het systeem.

Voor iedereen een passend abonnement

Vast

Jaar abonnement € 4,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Flexibel

Maand abonnement € 6,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis