Urenregistratie gekoppeld met Visma eAccounting

Koppel je Time On urenregistratie met Visma eAccounting en wissel automatisch klanten en artikelen uit. Een declaratie met uren, kilometers, producten en onkosten in Time On zet je met een paar klikken om tot verkoopfactuur in Visma eAccounting. Zo hoef je dus niet handmatig deze gegevens over te nemen. Op basis van de juiste tariefregels worden alle gegevens automatisch tegen de juiste prijs op de factuur gezet. Dat scheelt veel tijd!

Er zitten geen aanvullende kosten verbonden aan het gebruiken van een boekhoudkoppeling.

Altijd up-to-date

De gegevens tussen Visma eAccounting en Time On worden realtime uitgewisseld. Maak je een klant aan in Visma, dan is deze ook direct beschikbaar is Time On. Hierdoor hoef je dus niet op twee plekken deze klant aan te maken. Dat scheelt je een hoop tijd!

Meer weten?
Benieuwd of Time On ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact met ons op of vraag een online demonstratie aan!

Hulp bij inrichten

Maak je al gebruik van Visma eAccounting en ben je op zoek naar een goede oplossing voor je urenregistratie, dan is Time On de beste keuze voor jouw bedrijf. Het maken van de koppeling tussen Time On en Visma is super eenvoudig en kan je zonder technische kennis uitvoeren.

Mocht je er niet uitkomen of wil je dat wij je ondersteunen bij het inrichten van Time On in combinatie met Visma, dan ondersteunen we hier graag bij. Neem hiervoor even contact met ons op.

Time to get connected...

Guusje S

Zeer fijn programma voor ZZP'ers om uren te registreren. Zeker als je op project basis werkt kun je makkelijk bijhouden hoeveel uur je per project bezig bent.

Joop van Tilburg

Time On is een supermakkelijk Uren-registratie systeem wat ik iedereen kan aanraden!

Monique van den Berge

Een fijn programma, duidelijk al je uren inzichtelijk!