Urenregistratie gekoppeld met Visma eAccounting

Koppel je Time On urenregistratie met Visma eAccounting en wissel automatisch klanten en artikelen uit. Een declaratie met uren, kilometers, producten en onkosten in Time On zet je met een paar klikken om tot verkoopfactuur in Visma eAccounting. Zo hoef je dus niet handmatig deze gegevens over te nemen. Op basis van de juiste tariefregels worden alle gegevens automatisch tegen de juiste prijs op de factuur gezet. Dat scheelt veel tijd!

Er zitten geen aanvullende kosten verbonden aan het gebruiken van een boekhoudkoppeling.

Uitgebreide uitlegvideo

We hebben een uitgebreide video gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe je je Visma administratie koppelt aan Time On. Bekijk hier de uitleg.

Overstappen van Visma urenregistratie naar Time On?

Visma stopt met de urenregistratie module in eAccounting. Migreer eenvoudig je bestaande urenregistratie naar Time On en maak direct gebruik van de uitgebreidere functionaliteiten en gebruiksgemak, voor bijna dezelfde prijs!

We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor je urenregistratie en het inrichten hier van. Plan hier direct je online demonstratie van de Visma koppeling of neem contact met ons op!

Altijd up-to-date

De gegevens tussen Visma eAccounting en Time On worden realtime uitgewisseld. Maak je een klant aan in Visma, dan is deze ook direct beschikbaar is Time On. Hierdoor hoef je dus niet op twee plekken deze klant aan te maken. Dat scheelt je een hoop tijd!

Meer weten?
Benieuwd of Time On ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact met ons op of vraag een online demonstratie aan!

Hulp bij inrichten

Maak je al gebruik van Visma eAccounting en ben je op zoek naar een goede oplossing voor je urenregistratie, dan is Time On de beste keuze voor jouw bedrijf. Het maken van de koppeling tussen Time On en Visma is super eenvoudig en kan je zonder technische kennis uitvoeren.

Mocht je er niet uitkomen of wil je dat wij je ondersteunen bij het inrichten van Time On in combinatie met Visma, dan ondersteunen we hier graag bij. Neem hiervoor even contact met ons op.

Time to get connected...

Jasper de Wilde

Fijne praktische tol om tijd te verantwoorden en om te zetten naar facturatie. Tevens kleinschalig waardoor het snel en prettig schakelen is met Time On

Sander van Hooff

Handige tool om mijn uren gemakkelijk bij te houden!

Con Julas

Flexibel en intuïtief in gebruik! Erg klantgericht en goede communicatie.