Laat je klant uren
goedkeuren

Time On zorgt ervoor dat er een duidelijk proces gehanteerd wordt. Van registreren naar goedkeuren en daarna declareren. Het goedkeuren van uren, kilometers en onkosten kun je laten doen door interne medewerkers of door je opdrachtgever. 

Zo voorkom je discussie achteraf en staan er, voor beide partijen, geen verrassingen op een factuur!

Goedkeuren

De functie 'Goedkeuren' geeft een duidelijk overzicht van alle nog goed te keuren uren, alswel alle reeds goedgekeurde uren. Per medewerker is instelbaar welke klanten en projecten deze mag goedkeuren. 

Het goedkeuren van uren is ook mogelijk met de mobiele app. 

Wanneer uren zijn goedgekeurd zijn ze niet meer aan te passen door de medewerker. De eindverantwoordelijke of opdrachtgever kan nog wel goedgekeurde uren intrekken.

De functie 'goedkeuren' is daarnaast ideaal voor het bijhouden van vakantie- of ziektedagen.

Teams en rollen

Niet iedereen werkt aan dezelfde projecten. Op basis van rollen binnen een klant en project maakt Time On het mogelijk om toegang te geven tot een project op basis van medewerker of team. Per toekenning pas je eenvoudig aan of zij mogen boeken, goedkeuren of declareren.

Hiermee is het mogelijk om medewerkers enkel toegang te geven tot een selectie projecten. Dit houdt Time On niet alleen overzichtelijk voor ze, maar zorgt er tevens ook voor dat vertrouwelijk informatie niet voor iedereen zichtbaar is. 

Voor iedereen een passend abonnement

Vast

Jaar abonnement € 6,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Flexibel

Maand abonnement € 8,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Jochen Hesselberth

Ik gebruik Time on al een aantal jaren voor mijn urenregistratie en declaraties en ik moet zeggen dat het steeds mooier, eenvoudiger en beter wordt. Mijn diverse opdrachtgevers kunnen digitaal accorderen en de factuur werpt geen vragen meer op. Absolute aanrader!

Alexander van Hedel

Handige onmisbare tool voor iedere ondernemer of andere professional.

Eric van der Sommen

Tot nu toe erg blij met het systeem, simpel in te vullen via de app en online een mooie uitdraai te maken voor de belastingdienst! Ideaal!