Koppelingen

Koppel Time On met jouw boekhoudpakket en zorg ervoor dat klanten en producten automatisch worden gesynchroniseerd. Door te werken met een boekhoudkoppeling kun je geboekte uren, kilometers en onkosten eenvoudig, tegen het juiste tarief, omzetten tot verkoopfactuur. Zo zorgt Time On ervoor dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het verwerken van je administratie en kun je je focus houden op ondernemen.

Hieronder vind je een lijst van alle pakketten waar we mee koppelen. Gebruik je een boekhoudpakket welke we (nog) niet ondersteunen, neem dan contact met ons op. Mogelijk is de koppeling al in ontwikkeling en komt deze binnenkort beschikbaar.

Time to connect...

WeFact

Koppel Time On met WeFact en wissel klanten, producten en facturen uit. De geboekte uren, kilometers, producten en onkosten worden eenvoudig omgezet tot concept verkoopfactuur in WeFact.

Lees meer

SnelStart

Koppel Time On met SnelStart en wissel klanten, producten en facturen uit. De geboekte uren, kilometers, producten en onkosten worden eenvoudig omgezet tot concept verkoopfactuur in SnelStart.

Lees meer

Exact Online

Koppel Time On met Exact Online en wissel klanten, producten en facturen uit. De geboekte uren, kilometers, producten en onkosten worden eenvoudig omgezet tot concept verkoopfactuur in Exact Online.

Lees meer

Visma eAccounting

Koppel Time On met Visma eAccounting en wissel klanten, producten en facturen uit. De geboekte uren, kilometers, producten en onkosten worden eenvoudig omgezet tot verkoopfactuur in Visma eAccounting.

Lees meer

Moneybird

Koppel Time On met Moneybird en wissel klanten, producten en facturen uit. De geboekte uren, kilometers, producten en onkosten worden eenvoudig omgezet tot concept verkoopfactuur in Moneybird.

Lees meer

Jortt

Koppel Time On met boekhoudprogramma Jortt en wissel klanten en facturen uit. De geboekte uren, kilometers, producten en onkosten worden eenvoudig omgezet tot concept verkoopfactuur in Jortt.

Lees meer

Yuki

Koppel Time On met Yuki en wissel klanten, producten en facturen uit. De geboekte uren, kilometers, producten en onkosten worden eenvoudig omgezet tot concept verkoopfactuur in Yuki.

Lees meer

Power BI

Maak gebruik van de mogelijkheid om te koppelen met Microsoft Power BI en bouw prachtige dashboards met informatie uit Time On gecombineerd met informatie uit andere systemen.

Lees meer

API koppeling

Maak gebruik van de mogelijkheid om te koppelen met Microsoft Power BI en bouw prachtige dashboards met informatie uit Time On gecombineerd met informatie uit andere systemen.

Lees meer

Maatwerk

Ben je op zoek naar een maatwerk integratie tussen Time On en een ander systeem? Time On biedt een uitgebreide API waarmee het mogelijk om mutaties uit te voeren of gegevens uit te lezen. 

Lees meer