Prijzen

Time On is hèt online urenregistratie pakket tegen een scherpe prijs. De prijs is volledig transparant en we hebben geen ingewikkelde pakketten of extra kosten. 

Jaar of maand abonnement
Het jaar abonnement heeft een vaste scherpe prijs en wordt per jaar vooraf gefactureerd. Voor het maand abonnement betaal je iets meer, maar deze is direct opzegbaar. Handig wanneer je werkt met tijdelijke krachten of wanneer je te maken hebt met piek- en dal momenten in je business. Licenties zijn ook te combineren. 

Gratis 30 dagen op proef
Maak gebruik van de 30 dagen gratis proefperiode en kom er achter of Time On past bij jouw organisatie. De proefperiode is volledig vrijblijvend en voor max. 25 medewerkers.

Voor iedereen een passend abonnement

Vast

Jaar abonnement € 6,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Flexibel

Maand abonnement € 8,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Meer dan 25 medewerkers?

Time On is zeker ook geschikt voor bedrijven met meer dan 25 gebruikers. Neem even contact op, we bespreken graag jullie wensen en maken offerte op maat.


Hulp nodig bij inrichten?

Heb je geen tijd om de inrichting van Time On zelf te doen, of ben je op zoek naar een maatwerk integratie? Time On biedt een handige overstapservice, waarbij we de overgang naar Time On zo eenvoudig mogelijk maken. 

Online demonstratie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Een online demonstratie geeft je een beter beeld van de mogelijkheden en je krijgt direct een passend advies passend bij jouw manier van werken.

Johan van Kalmthout

Handig, overzichtelijk, snel.

Femke Geene

Super fijne site en app om je uren in te verwerken. Makkelijk in gebruik op zowel pc, laptop als telefoon. De informatie betreffende je uren of kilometers zijn makkelijk en goed te verwerken in het systeem.

Colin Louwerse

Ik gebruik de Time-On urenregistratie nu ongeveer een half jaar voor het bedrijf waar ik voor werk en vind het geweldig, de manier van registreren gaat erg makkelijk aangezien het een hele duidelijke en overzichtelijke interface heeft, ook maak ik graag gebruik van de app, deze is even makkelijk in gebruik en toch wel handig als je op locatie je uren bij wilt houden. Ik ben dus erg tevreden over Time-On en ga het zeker nog vaker gebruiken.