Samenwerken in
teams

Niet iedereen werkt aan dezelfde klanten en projecten. In Time On kun je een medewerker of team toegang geven tot een klant en/of project. Per persoon pas je eenvoudig aan of zij mogen boeken, goedkeuren en declareren.

Hiermee is het mogelijk om medewerkers enkel toegang te geven tot de voor hen relevante projecten en klanten. Dit houdt Time On niet alleen overzichtelijk voor ze, maar zorgt er tevens ook voor dat vertrouwelijk informatie niet voor iedereen zichtbaar is.

Teams

Een medewerker kan worden toegevoegd aan meerdere teams. Vervolgens kun je op klant, project of planning niveau teams rechten geven. Zo blijft het als beheerder van Time On overzichtelijk wie waar toegang tot heeft.

Het is per klant of project daarnaast ook mogelijk om elkaars uren te kunnen bekijken. In basis heeft een medewerker alleen inzicht in zijn eigen uren, maar er kan ook gekozen worden om alles voor iedereen zichtbaar te maken.

Benieuwd of Time On ook geschikt is voor jouw organisatie? Neem dan even contact met ons op en we helpen je graag op weg.

Geschikt voor groot en klein

Door de uitgebreide mogelijkheden van teams en rechten is Time On zeer geschikt voor zowel kleine als grote organisaties. We geven graag een demonstratie van de mogelijkheden omtrent deze rollen en rechten, zodat je op voorhand weet of Time On ook past binnen jouw organisatie. 

Voor iedereen een passend abonnement

Vast

Jaar abonnement € 6,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Flexibel

Maand abonnement € 8,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Willem Molle

Goede en stabiele tool voor de urenregistratie van onze projecten. Afgelopen jaren steeds verder verbeterd! Nu nog een koppeling met Afas en dan krijgen ze de vijfde ster ook!

Sander van Hooff

Handige tool om mijn uren gemakkelijk bij te houden!

Colin Louwerse

Ik gebruik de Time-On urenregistratie nu ongeveer een half jaar voor het bedrijf waar ik voor werk en vind het geweldig, de manier van registreren gaat erg makkelijk aangezien het een hele duidelijke en overzichtelijke interface heeft, ook maak ik graag gebruik van de app, deze is even makkelijk in gebruik en toch wel handig als je op locatie je uren bij wilt houden. Ik ben dus erg tevreden over Time-On en ga het zeker nog vaker gebruiken.