Samenwerken in
teams

Niet iedereen werkt aan dezelfde klanten en projecten. In Time On kun je een medewerker of team toegang geven tot een klant en/of project. Per persoon pas je eenvoudig aan of zij mogen boeken, goedkeuren en declareren.

Hiermee is het mogelijk om medewerkers enkel toegang te geven tot de voor hen relevante projecten en klanten. Dit houdt Time On niet alleen overzichtelijk voor ze, maar zorgt er tevens ook voor dat vertrouwelijk informatie niet voor iedereen zichtbaar is.

Teams

Een medewerker kan worden toegevoegd aan meerdere teams. Vervolgens kun je op klant, project of planning niveau teams rechten geven. Zo blijft het als beheerder van Time On overzichtelijk wie waar toegang tot heeft.

Het is per klant of project daarnaast ook mogelijk om elkaars uren te kunnen bekijken. In basis heeft een medewerker alleen inzicht in zijn eigen uren, maar er kan ook gekozen worden om alles voor iedereen zichtbaar te maken.

Benieuwd of Time On ook geschikt is voor jouw organisatie? Neem dan even contact met ons op en we helpen je graag op weg.

Geschikt voor groot en klein

Door de uitgebreide mogelijkheden van teams en rechten is Time On zeer geschikt voor zowel kleine als grote organisaties. We geven graag een demonstratie van de mogelijkheden omtrent deze rollen en rechten, zodat je op voorhand weet of Time On ook past binnen jouw organisatie. 

Voor iedereen een passend abonnement

Vast

Jaar abonnement € 6,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Flexibel

Maand abonnement € 8,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Johan van Kalmthout

Handig, overzichtelijk, snel.

Maria Driessen

Mooi overzichtelijk pakket, zowel op de app als desktop versie. Zonder teveel poespas je uren netjes bijhouden. Perfect voor een chaotische ZZP-er zoals ik. I love it.

Wiljan Uilen