Facturen

Binnen Time On verzamel je declarable uren, kilometers en onkosten op een declaratie. Deze declaratie kun je vervolgens gebruiken als basis voor je verkoopfactuur. Een declaratie kan, door middel van een boekhoudkoppeling, worden omgezet tot verkoopfactuur in jouw facturatiesysteem. Het versturen, aanpassen en opvolgen van de factuur doe je vervolgens in je boekhoudsysteem. 

Time On zorgt dat het proces van registratie tot declareren zo eenvoudig mogelijk verloopt, zodat jij zeker weet dat er geen omzet verloren gaat.

Werk je niet met een facturatiepakket?
Dan kun je je declaraties ook exporteren naar PDF of Excel. Zo heb je direct overzicht van je onkosten per klant of project. Dit overzicht kun je delen met je opdrachtgever of als bijlage toevoegen aan je factuur.

Time to earn some money...

Koppel met je boekhoudpakket

Time On ondersteunt diverse koppelingen met boekhoudpakketten. Met een koppeling zorg je ervoor dat je klanten en producten worden gesynchroniseerd en dat je een declaratie snel om kunt zetten tot verkoopfactuur.

Voor iedereen een passend abonnement

Vast

Jaar abonnement € 6,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Flexibel

Maand abonnement € 8,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Brett

Werkt prima :) fijn en goed overzichtelijk. Goede manier om je uren bij te houden.

Frans Tilburg

Een krachtig urenregistratiesysteem waarmee je op een simpele en snelle wijze alle belangrijke onderdelen van een urenregistratie kan vastleggen op alle platformen, dus ook snel en eenvoudig onderweg. Voor mij als ZZP'er precies wat in nodig heb.

Eric van der Sommen

Tot nu toe erg blij met het systeem, simpel in te vullen via de app en online een mooie uitdraai te maken voor de belastingdienst! Ideaal!