Urenregistratie gekoppeld met Exact Online

Koppel je Time On urenregistratie met Exact Online en wissel automatisch klanten en producten uit. Een declaratie met uren, kilometers, producten en onkosten in Time On zet je met een paar klikken om tot verkoopfactuur in Exact Online. Zo hoef je dus niet handmatig deze gegevens over te nemen. Op basis van de juiste tariefregels worden alle gegevens automatisch tegen de juiste prijs op de factuur gezet. Dat scheelt veel tijd!

Er zitten geen aanvullende kosten verbonden aan het gebruiken van een boekhoudkoppeling.

Altijd up-to-date

De gegevens tussen Exact Online en Time On worden realtime uitgewisseld. Maak je een klant aan in Exact Online, dan is deze ook direct beschikbaar is Time On. Hierdoor hoef je dus niet op twee plekken deze klant aan te maken. Dat scheelt je een hoop tijd!

Meer weten?
Benieuwd of Time On ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact met ons op of vraag een online demonstratie aan!

Hulp bij inrichten

Maak je al gebruik van Exact en ben je op zoek naar een goede oplossing voor je urenregistratie, dan is Time On de beste keuze voor jouw bedrijf. Het maken van de koppeling tussen Time On en Exact is super eenvoudig en kan je zonder technische kennis uitvoeren.

Mocht je er niet uitkomen of wil je dat wij je ondersteunen bij het inrichten van Time On in combinatie met Exact, dan ondersteunen we hier graag bij. Neem hiervoor even contact met ons op.

Time to get connected...

Bart van der Sluijs

Super makkelijke tool om je uren in bij te houden

Sander van Hooff

Handige tool om mijn uren gemakkelijk bij te houden!

Femke Geene

Super fijne site en app om je uren in te verwerken. Makkelijk in gebruik op zowel pc, laptop als telefoon. De informatie betreffende je uren of kilometers zijn makkelijk en goed te verwerken in het systeem.