Klanten

Je klanten zijn de sleutel tot succes van je bedrijf. Met Time On beheer je eenvoudig al je klanten en weet je precies hoeveel tijd er aan welke klant wordt besteed. 

Wanneer je een koppeling maakt met een boekhoudsysteem, heb je ook nog eens direct al je klanten gesynchroniseerd. Super makkelijk!

Hoeveel uur is er besteed?

Het rapporteren van uren die besteed zijn aan een klant is met Time On heel simpel. Alle informatie is vervolgens eenvoudig te exporteren naar Excel of PDF. De PDF kun je nog opmaken met het logo van jouw bedrijf, zodat je deze direct met je klanten kunt delen. 

Met de rapportagefunctie van Time On krijg je inzicht in de besteding op basis van medewerker, dag/maand/jaar, project, etc. Alles is eruit te halen!

Klanten en projecten zijn daarnaast af te schermen per medewerker of team, waardoor ze alleen toegang hoeven te krijgen tot relevante gegevens voor hen. Dit houdt Time On niet alleen overzichtelijk, maar zorgt er tevens ook voor dat vertrouwelijk informatie niet voor iedereen zichtbaar is.

Inzicht voor je opdrachtgever

Soms is het prettig dat ook je opdrachtgever inzicht heeft in de gemaakte uren. Of is het zelfs noodzakelijk dat de klant gemaakte kosten goedkeurt, voordat er gefactureerd kan worden. Met Time On zijn deze functionaliteiten met één druk op de knop aan- of uit te zetten per klant en project. 

Je kunt je klant eenvoudig betrekken bij het goedkeuren van uren of het goedkeuren van declaraties. 

Leer meer over Goedkeuren

Koppel met je favoriete boekhoudpakket

Time On biedt verschillende koppelingen aan met boekhoudsystemen. Hierdoor hoef je je klanten niet handmatig aan te maken en dat scheelt werk!

Daarnaast zet je met een koppeling eenvoudig een declaratie om tot verkoopfactuur in je boekhoudpakket. Het beste van beide werelden dus!

Meer over Koppelingen

Voor iedereen een passend abonnement

Vast

Jaar abonnement € 4,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Flexibel

Maand abonnement € 6,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Gaston Lafort

Time On is de perfecte applicatie voor de samenstelling van mijn urenverantwoordingen ten behoeve van mijn klanten. De overzichten kunnen naar eigen wensen worden geëxporteerd. De app gebruik ik vooral voor de registratie, terwijl ik de website voor mijn overzicht gebruik, Een aanrader voor elke zelfstandige ondernemer!

Jeroen Poerstamper

Heerlijk product (time on urenregistratie) om mee te werken. Ook bij problemen zeer snel geholpen door de helpdesk, en gaat ook positief om met " kritiek"/verbeterpunten. Voor zelfstandige of MKB' er de perfecte tool om uren overzichtelijk in te boeken en te beheren.

Jochen Hesselberth

Ik gebruik Time on al een aantal jaren voor mijn urenregistratie en declaraties en ik moet zeggen dat het steeds mooier, eenvoudiger en beter wordt. Mijn diverse opdrachtgevers kunnen digitaal accorderen en de factuur werpt geen vragen meer op. Absolute aanrader!