Urenregistratie gekoppeld met SnelStart

Koppel je Time On urenregistratie met SnelStart en wissel automatisch klanten en producten uit. Een declaratie met uren, kilometers, producten en onkosten in Time On zet je met een paar klikken om tot verkoopfactuur in SnelStart. Zo hoef je dus niet handmatig deze gegevens over te nemen. Op basis van de juiste tariefregels worden alle gegevens automatisch tegen de juiste prijs op de factuur gezet. Dat scheelt veel tijd!

Er zitten geen aanvullende kosten verbonden aan het gebruiken van een boekhoudkoppeling.

Altijd up-to-date

De gegevens tussen SnelStart en Time On worden realtime uitgewisseld. Maak je een klant aan in SnelStart, dan is deze ook direct beschikbaar is Time On. Hierdoor hoef je dus niet op twee plekken deze klant aan te maken. Dat scheelt je een hoop tijd!

Meer weten?
Benieuwd of Time On ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact met ons op of vraag een online demonstratie aan!

Hulp bij inrichten

Maak je al gebruik van SnelStart en ben je op zoek naar een goede oplossing voor je urenregistratie, dan is Time On de beste keuze voor jouw bedrijf. Het maken van de koppeling tussen Time On en SnelStart is super eenvoudig en kan je zonder technische kennis uitvoeren.

Mocht je er niet uitkomen of wil je dat wij je ondersteunen bij het inrichten van Time On in combinatie met SnelStart, dan ondersteunen we hier graag bij. Neem hiervoor even contact met ons op.

Time to get connected...

Jasper de Wilde

Fijne praktische tol om tijd te verantwoorden en om te zetten naar facturatie. Tevens kleinschalig waardoor het snel en prettig schakelen is met Time On

Laethus Peperkamp

Een gemakkelijke bedienbare tool, en zeer efficiƫnt, werkt goed met factuur programma Wefact.

Kevin Evers

Prettige tool om mee te werken en eenvoudig in gebruik om je uren zo goed mogelijk bij te houden!