Altijd het juiste
tarief

Niet ieder bedrijf heeft vaste prijzen voor alle projecten en medewerkers en dat maakt het factureren soms tijdrovend. Time On biedt de mogelijkheid om uitgebreide tariefregels in te stellen, zodat je uren en kilometers altijd tegen het juiste tarief worden gefactureerd. 

Wanneer je werkt met een boekhoudkoppeling zorgt dit er ook nog voor dat de factuurregels gekoppeld zijn aan het juiste product. Hierdoor wordt factureren een fluitje van een cent!

Avond- of weekend tarief? 

Wanneer gewerkte uren in de avond of in het weekend tegen een ander tarief moeten worden gefactureerd, dan kan dat soms lastig zijn om te automatiseren. Met de tariefregels in Time On kun je ook voor werkdagen en bepaalde tijdsloten andere tarieven toepassen. Je medewerker hoeft bij het boeken van de uren hier geen rekening mee te houden. Bij het declareren zal automatisch de juiste verdeling worden toegepast.

Producten

Tariefregels worden gemaakt op basis van producten. Deze producten kun je zelf beheren in Time On of worden gesynchroniseerd met de producten uit je boekhoud koppeling. Op deze manier hoef je ze niet op twee plekken te onderhouden.

Voor iedereen een passend abonnement

Vast

Jaar abonnement € 6,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Flexibel

Maand abonnement € 8,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Daniqueeric Van der sommen

Top app! Na lang zoeken eindelijk een app die makkelijk werkt en niet te veel gedoe geeft. Weinig tijd kwijt aan uren en km registratie. Erg blij mee!

Frans Tilburg

Een krachtig urenregistratiesysteem waarmee je op een simpele en snelle wijze alle belangrijke onderdelen van een urenregistratie kan vastleggen op alle platformen, dus ook snel en eenvoudig onderweg. Voor mij als ZZP'er precies wat in nodig heb.

Johan van Kalmthout

Handig, overzichtelijk, snel.