Urenregistratie voor
reclamebureaus

Je bent creatief en druk met de projecten van je klanten. Iedereen is hard aan het werk om de mooiste concepten en ontwerpen te maken. Het bijhouden van je project administratie mag niet te veel tijd kosten.

Time On heeft alles in huis om jouw reclamebureau inzicht en controle te geven over de besteding van uren, per project en per medewerker.

Je krijgt complete inzicht in openstaande posten, meerwerk en budgetten. Aan het einde van de maand weet je precies wat je nog moet declareren en wat het rendement van iedere medewerker is.

Projecten

Maak voor alles wat je doet een project aan en houd zo je urenbesteding perfect gescheiden. Per klant kun je meerdere projecten aanmaken. Ook kun je interne projecten aanmaken voor het bijhouden niet-facturabele uren, zoals ziekte-, studie en verlofdagen. 

Budgetten

Ieder project kun je voorzien van een budget. Een budget is gebaseerd op een aantal uren of bedrag. Op basis van het geboekte en geplande aantal uren weet je precies hoeveel tijd je nog over hebt. Zo weet je op ieder moment of je budget haalbaar is!

Declaraties

Declaraties worden gebruikt om facturabele uren, kilometers en onkosten door te belasten naar de klant. Je kunt declaraties per maand maken of wanneer het project in zijn geheel is afgerond. Hierdoor weet je precies wat er al gefactureerd is en wat er nog open staat. Voorkom dus omzetverlies en ontevreden klanten!

Koppel met je boekhoudpakket

Door gebruik te maken van een koppeling met een boekhoudpakket zet je eenvoudig declaraties om in verkoopfacturen. Daarnaast worden je klanten gesynchroniseerd en voorkom je dubbel onderhoud.

Johan van Kalmthout

Handig, overzichtelijk, snel.

Monique van den Berge

Een fijn programma, duidelijk al je uren inzichtelijk!

Kim Leenders

Makkelijk en snel je uren registeren. Bovendien heel goed bereikbaar bij vragen!