Planning

Als eigenaar of projectleider wil je inzicht hebben in planning van je project en teams. Met Time On plan je eenvoudig je medewerkers in op bepaalde dagen en houd je inzicht op het resterende budget. Zo zet je alles klaar voor je medewerkers, zodat zij minder tijd kwijt zijn met het registeren van de uren. Ieder project heeft een planbord, maar je kunt ook zelf je planbord maken van een groep medewerkers of meerdere projecten.

Planbord

Maak je eigen planbord of deel een planbord met andere gebruikers. Time On heeft hier super handige functies voor, zodat je in één overzicht ziet wie wanneer aan je project gaat werken!

Teams en rollen

Niet iedereen werkt aan dezelfde projecten. Op basis van rollen binnen een klant en project maakt Time On het mogelijk om toegang te geven tot een project op basis van medewerker of team. Per toekenning pas je eenvoudig aan of zij mogen boeken, goedkeuren of declareren.

Hiermee is het mogelijk om medewerkers enkel toegang te geven tot een selectie projecten. Dit houdt Time On niet alleen overzichtelijk voor ze, maar zorgt er tevens ook voor dat vertrouwelijk informatie niet voor iedereen zichtbaar is. Super!

Voor iedereen een passend abonnement

Vast

Jaar abonnement € 6,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Flexibel

Maand abonnement € 8,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Kim Leenders

Makkelijk en snel je uren registeren. Bovendien heel goed bereikbaar bij vragen!

Pascale Griffioen

Ik werk nu een aantal maanden met Time On. Zeer tevreden. Time on is makkelijk te gebruiken op zowel desktop als in de app.

Wiljan Uilen