Branches

Accountants

Als accountant ben je dagelijks bezig met het verwerken van de administratie van jouw klanten. Gedurende de dag werk je aan verschillende klanten en is het soms lastig om het overzicht te houden.

Lees meer

ZZP-ers

Als ZZP-er ben je veel aan het werk voor verschillende klanten. Het is belangrijk dat je aan het einde van de maand weet wat je kunt factureren.  ben je veel buiten en wil je alle tijd besteden aan. 

Lees meer

Architecten

Als architect ben je creatief en druk met bouwprojecten van je klanten. Time On heeft alles in huis om jouw architectenbureau controle te geven over de besteding van uren, per project en per medewerker.

Lees meer

Bouwbedrijven

In de bouw is het belangrijk dat je bezig bent met je vak en dat het bijhouden van je administratie niet veel tijd mag kosten. Daarnaast wil je ook voorkomen dat budgetten worden overschreden, meerwerk inzichtelijk is en verbruikte materialen worden gefactureerd.

Lees meer

Consultancy

Als consultant werkt je voor verschillende klanten en projecten. Aan het eind van de maand wil je precies weten welke uren en kilometers je nog moet factureren. Time On helpt je bij het bewaken van budgetten en geeft jouw klant de mogelijkheid jouw declaraties eerst goed te keuren, alvorens er een factuur verstuurd wordt.

Lees meer

Zorg

In de zorg is het belangrijk dat je al je aandacht aan je cliënt kunt geven. Onnodig tijd besteden aan administratie is niet wat je wilt. Met Time On houd je eenvoudig op locatie de tijd bij die jij of je medewerkers besteden aan je cliënten.

Lees meer

Horeca

Als horeca ondernemer heb je te maken met flexibele werktijden. Je hebt meerdere medewerkers die vaak op basis van een flexibel contract werkzaam zijn.

Lees meer

Hoveniers

Als hovenier ben je veel buiten en wil je alle tijd besteden aan de tuin van jouw klanten. Je bent veel onderweg en naast uren gebruik je ook nog eens veel materialen.

Lees meer

ICT-ers

Als ICT ben je druk met de projecten van je klant en wil je hier al je aandacht aan kunnen geven. Het is belangrijk dat budgetten bewaakt worden en dat je transparant bent naar je klant. Time On helpt jou en je medewerkers om eenvoudig uren te registeren op al jouw projecten.

Lees meer

Installatiebedrijven

Als medewerker van een installatiebedrijf ben je veel onderweg en wil je zo veel mogelijk tijd besteden aan je projecten. Het bijhouden van je uren en gebruikte materialen moet niet veel tijd kosten. Time On helpt jouw installatiebedrijf snel op weg!

Lees meer

Reclamebureaus

Je bent creatief en druk met de projecten van je klanten. Iedereen is hard aan het werk om de mooiste concepten en ontwerpen te maken. Het bijhouden van je project administratie mag niet te veel tijd kosten.

Lees meer

Uitzendbureaus

Je hebt veel medewerkers die dagelijks werkzaam zijn voor jouw klanten. Als uitzendbureau wil je inzicht in de bestede tijd van iedere medewerker, zonder dat dit te veel tijd kost.

Lees meer