Projecten

Het komt regelmatig voor dat je diverse activiteiten uitvoert voor één dezelfde opdrachtgever. Bij Time On kun je projecten aanmaken en aan deze projecten gebruikers, budgetten en kenmerken koppelen. Zo blijft de urenregistratie duidelijk en overzichtelijk.

Ook kun je bij projecten makkelijk interne activiteiten bijhouden, die niet direct facturabel zijn, maar waar je wel inzicht in wil hebben.

Budgetten

Wanneer je een offerte hebt uitgebracht op basis van een aantal uren is het handig om te werken met een urenbudget. Je ziet direct hoeveel uren je hebt geboekt op het project en hoeveel uren je nog kunt besteden.

Bij langdurige projecten komt het regelmatig voor dat je met een opdrachtgever afspreekt hoeveel uur je aan een project besteedt per week of maand. Ook dan is het heel prettig om te werken met het urenbudget. Het geeft zowel jou als je opdrachtgever inzicht.

Teams en rollen

Niet iedereen werkt aan dezelfde projecten. In Time On kun je een medewerker of team toegang geven tot een klant en/of project.

Per persoon pas je eenvoudig aan of zij mogen boeken, goedkeuren en/of declareren.

Hiermee is het mogelijk om medewerkers enkel toegang te geven tot de voor hen relevante projecten en klanten. Dit houdt Time On niet alleen overzichtelijk voor ze, maar zorgt er tevens ook voor dat vertrouwelijk informatie niet voor iedereen zichtbaar is. Super!

Voor iedereen een passend abonnement

Vast

Jaar abonnement € 6,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Flexibel

Maand abonnement € 8,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Kim Leenders

Makkelijk en snel je uren registeren. Bovendien heel goed bereikbaar bij vragen!

Sander van Hooff

Handige tool om mijn uren gemakkelijk bij te houden!

Con Julas

Flexibel en intuïtief in gebruik! Erg klantgericht en goede communicatie.