Urenregistratie voor de
zorg

In de zorg is het belangrijk dat je al je aandacht op je cliënt kunt richten. Onnodig tijd besteden aan administratie is niet wat je wilt. Met Time On houd je eenvoudig op locatie de tijd bij die jij of je medewerkers besteden aan je cliënten.

Per cliënt kun je eenvoudig budgetten aanmaken, zodat je zeker weet dat de uren die gewerkt worden, gefactureerd kunnen gaan worden. 

Medewerkers

Heb je een zorgorganisatie met meerdere medewerkers? Dan houd je met Time On precies bij  hoeveel tijd er besteed is per cliënt. Zo weet je zeker dat budgetten niet overschreden worden en je de beste zorg kunt bieden!

Budgetten

Ieder project kun je voorzien van een budget. Een budget is gebaseerd op een aantal uren of bedrag. Op basis van het geboekte en geplande aantal uren weet je precies hoeveel tijd je nog over hebt. Zo weet je op ieder moment of je budget haalbaar is!

Declaraties

Declaraties worden gebruikt om facturabele uren, kilometers en onkosten door te belasten naar de klant. Je kunt declaraties per maand maken of wanneer het project in zijn geheel is afgerond. Hierdoor weet je precies wat er al gefactureerd is en wat er nog open staat. Voorkom dus omzetverlies en ontevreden klanten!

Koppel met je boekhoudpakket

Door gebruik te maken van een koppeling met een boekhoudpakket zet je eenvoudig declaraties om in verkoopfacturen. Daarnaast worden je klanten gesynchroniseerd en voorkom je dubbel onderhoud.

Frans van Tilburg

Een krachtig urenregistratiesysteem waarmee je op een simpele en snelle wijze alle belangrijke onderdelen van een urenregistratie kan vastleggen op alle platformen, dus ook snel en eenvoudig onderweg. Voor mij als ZZP'er precies wat in nodig heb.

Peggy Jekel-Haanappel

Time on is makkelijk in gebruik en goed benaderbaar. Prettig systeem voor urenregistratie.

Bart van der Sluijs

Super makkelijke tool om je uren in bij te houden