Urenregistratie voor
hoveniers

Als hovenier ben je vaak buiten en wil je alle tijd besteden aan de tuin van jouw klanten. Je bent veel onderweg en naast uren gebruik je ook nog eens veel materialen.

Time On heeft alles in huis om jouw hoveniersbedrijf controle te geven over de besteding van uren en materialen, per project en per medewerker. Je medewerkers hebben geen technische kennis nodig om alles bij te houden. Daarnaast zet je de uren en materialen eenvoudig om tot declaraties. Zo voorkom je omzetverlies doordat meerwerk en materialen niet uit het oog worden verloren.

Projecten

Maak voor alles wat je doet een project aan en houd zo je urenbesteding perfect gescheiden. Per klant kun je meerdere projecten aanmaken. Ook kun je interne projecten aanmaken voor het bijhouden niet-facturabele uren, zoals ziekte-, studie en verlofdagen. 

Budgetten

Ieder project kun je voorzien van een budget. Een budget is gebaseerd op een aantal uren of bedrag. Op basis van het geboekte en geplande aantal uren weet je precies hoeveel tijd je nog over hebt. Zo weet je op ieder moment of je budget haalbaar is!

Declaraties

Declaraties worden gebruikt om facturabele uren, kilometers en onkosten door te belasten naar de klant. Je kunt declaraties per maand maken of wanneer het project in zijn geheel is afgerond. Hierdoor weet je precies wat er al gefactureerd is en wat er nog open staat. Voorkom dus omzetverlies en ontevreden klanten!

Koppel met je boekhoudpakket

Door gebruik te maken van een koppeling met een boekhoudpakket zet je eenvoudig declaraties om in verkoopfacturen. Daarnaast worden je klanten gesynchroniseerd en voorkom je dubbel onderhoud.

Diane flikweert

Jasper de Wilde

Fijne praktische tol om tijd te verantwoorden en om te zetten naar facturatie. Tevens kleinschalig waardoor het snel en prettig schakelen is met Time On

Bart van der Sluijs

Super makkelijke tool om je uren in bij te houden