Urenregistratie gekoppeld met WeFact

Koppel je Time On urenregistratie met WeFact en wissel automatisch klanten en producten uit. Een declaratie met uren, kilometers, producten en onkosten in Time On zet je met een paar klikken om tot verkoopfactuur in WeFact. Zo hoef je dus niet handmatig deze gegevens over te nemen. Op basis van de juiste tariefregels worden alle gegevens automatisch tegen de juiste prijs op de factuur gezet. Dat scheelt veel tijd!

Er zitten geen aanvullende kosten verbonden aan het gebruiken van een boekhoudkoppeling.

Altijd up-to-date

De gegevens tussen WeFact en Time On worden realtime uitgewisseld. Maak je een klant aan in WeFact, dan is deze ook direct beschikbaar is Time On. Hierdoor hoef je dus niet op twee plekken deze klant aan te maken. Dat scheelt je een hoop tijd!

Meer weten?
Benieuwd of Time On ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact met ons op of vraag een online demonstratie aan!

Hulp bij inrichten

Maak je al gebruik van WeFact en ben je op zoek naar een goede oplossing voor je urenregistratie, dan is Time On de beste keuze voor jouw bedrijf. Het maken van de koppeling tussen Time On en WeFact is super eenvoudig en kan je zonder technische kennis uitvoeren.

Mocht je er niet uitkomen of wil je dat wij je ondersteunen bij het inrichten van Time On in combinatie met WeFact, dan ondersteunen we hier graag bij. Neem hiervoor even contact met ons op.

Time to get connected...

Wout van Os

Daniqueeric Van der sommen

Top app! Na lang zoeken eindelijk een app die makkelijk werkt en niet te veel gedoe geeft. Weinig tijd kwijt aan uren en km registratie. Erg blij mee!

Bart van der Sluijs

Super makkelijke tool om je uren in bij te houden