Urenregistratie voor
uitzendbureaus

Je hebt veel medewerkers die dagelijks werkzaam zijn voor jouw klanten. Als uitzendbureau wil je inzicht in de bestede tijd van iedere medewerker, zonder dat dit te veel tijd kost.

Met Time On heb je overzicht in al je medewerkers en bestede tijd per klant. Aan het eind van de maand weet je precies wat je nog moet factureren. Time On zorgt dus voor minder omzetverlies en een groot gebruiksgemak voor je medewerkers.

Daarnaast kun je eenvoudig je klanten toegang geven tot een deel van jouw administratie, waardoor zij actief kunnen meewerken bij het goedkeuren van uren en declaraties. Zo voorkom je verrassingen op de factuur!

Projecten

Maak voor alles wat je doet een project aan en houd zo je urenbesteding perfect gescheiden. Per klant kun je meerdere projecten aanmaken. Ook kun je interne projecten aanmaken voor het bijhouden niet-facturabele uren, zoals ziekte-, studie en verlofdagen. 

Budgetten

Ieder project kun je voorzien van een budget. Een budget is gebaseerd op een aantal uren of bedrag. Op basis van het geboekte en geplande aantal uren weet je precies hoeveel tijd je nog over hebt. Zo weet je op ieder moment of je budget haalbaar is!

Declaraties

Declaraties worden gebruikt om facturabele uren, kilometers en onkosten door te belasten naar de klant. Je kunt declaraties per maand maken of wanneer het project in zijn geheel is afgerond. Hierdoor weet je precies wat er al gefactureerd is en wat er nog open staat. Voorkom dus omzetverlies en ontevreden klanten!

Koppel met je boekhoudpakket

Door gebruik te maken van een koppeling met een boekhoudpakket zet je eenvoudig declaraties om in verkoopfacturen. Daarnaast worden je klanten gesynchroniseerd en voorkom je dubbel onderhoud.

Alexander van Hedel

Handige onmisbare tool voor iedere ondernemer of andere professional.

Con Julas

Flexibel en intuïtief in gebruik! Erg klantgericht en goede communicatie.

Kim Leenders

Makkelijk en snel je uren registeren. Bovendien heel goed bereikbaar bij vragen!