Urenregistratie gekoppeld met Jortt

Koppel je Time On urenregistratie met Jortt en wissel automatisch klanten uit. Een declaratie met uren, kilometers, producten en onkosten in Time On zet je met een paar klikken om tot verkoopfactuur in Jortt. Zo hoef je dus niet handmatig deze gegevens over te nemen. Op basis van de juiste tariefregels worden alle gegevens automatisch tegen de juiste prijs op de factuur gezet. Dat scheelt veel tijd!

Er zitten geen aanvullende kosten verbonden aan het gebruiken van een boekhoudkoppeling.

Altijd up-to-date

De gegevens tussen Jortt en Time On worden realtime uitgewisseld. Maak je een klant aan in Jortt, dan is deze ook direct beschikbaar is Time On. Hierdoor hoef je dus niet op twee plekken deze klant aan te maken. Dat scheelt je een hoop tijd!

Meer weten?
Benieuwd of Time On ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact met ons op of vraag een online demonstratie aan!

Hulp bij inrichten

Maak je al gebruik van Jortt en ben je op zoek naar een goede oplossing voor je urenregistratie, dan is Time On de beste keuze voor jouw bedrijf. Het maken van de koppeling tussen Time On en Jortt is super eenvoudig en kan je zonder technische kennis uitvoeren.

Mocht je er niet uitkomen of wil je dat wij je ondersteunen bij het inrichten van Time On in combinatie met Jortt, dan ondersteunen we hier graag bij. Neem hiervoor even contact met ons op.

Time to get connected...

Willem Timmers

Ik maak voor mijn administratiekantoor al jaren met veel plezier gebruik van Time on. Heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ik heb met Time on altijd en overal inzicht in de bestede uren.

Brett

Werkt prima :) fijn en goed overzichtelijk. Goede manier om je uren bij te houden.

Jochen Hesselberth

Ik gebruik Time on al een aantal jaren voor mijn urenregistratie en declaraties en ik moet zeggen dat het steeds mooier, eenvoudiger en beter wordt. Mijn diverse opdrachtgevers kunnen digitaal accorderen en de factuur werpt geen vragen meer op. Absolute aanrader!