Urenregistratie voor
architecten

Als architect ben je creatief en druk met bouwprojecten van je klanten. Time On heeft alles in huis om jouw architectenbureau controle te geven over de besteding van uren, per project en per medewerker. Als architect werk je aan verschillende projecten. Hierdoor is het belangrijk om het budget per project inzichtelijk te houden.

Met Time On zie je in één overzicht wat de besteding en het resterend budget per project is. Daarnaast heb je ook nog inzicht in de tijdsbesteding per soort activiteit, over al je klanten en projecten heen.

Projecten

Maak voor alles wat je doet een project aan en houd zo je urenbesteding perfect gescheiden. Per klant kun je meerdere projecten aanmaken. Ook kun je interne projecten aanmaken voor het bijhouden niet-facturabele uren, zoals ziekte-, studie en verlofdagen. 

Budgetten

Ieder project kun je voorzien van een budget. Een budget is gebaseerd op een aantal uren of bedrag. Op basis van het geboekte en geplande aantal uren weet je precies hoeveel tijd je nog over hebt. Zo weet je op ieder moment of je budget haalbaar is!

Declaraties

Declaraties worden gebruikt om facturabele uren, kilometers en onkosten door te belasten naar de klant. Je kunt declaraties per maand maken of wanneer het project in zijn geheel is afgerond. Hierdoor weet je precies wat er al gefactureerd is en wat er nog open staat. Voorkom dus omzetverlies en ontevreden klanten!

Koppel met je boekhoudpakket

Door gebruik te maken van een koppeling met een boekhoudpakket zet je eenvoudig declaraties om in verkoopfacturen. Daarnaast worden je klanten gesynchroniseerd en voorkom je dubbel onderhoud.

Alexander van Hedel

Handige onmisbare tool voor iedere ondernemer of andere professional.

Johan van Kalmthout

Handig, overzichtelijk, snel.

Sander van Hooff

Handige tool om mijn uren gemakkelijk bij te houden!