Urenregistratie voor starters

Starters

Je bent net gestart met je nieuwe bedrijf en wil hier de volle 100% focus op hebben. Jammer genoeg komen er veel randzaken bij kijken waar je misschien niet altijd rekening mee hebt gehouden. De fiscus wil dat jij de urencriterium op orde hebt en je moet natuurlijk zelf ook inzichtelijk hebben hoeveel tijd je besteed aan je klanten en werkzaamheden.

Time On urenregistratie is de online urenregistratie tool, waarbij het bijhouden van je uren een fluitje van een cent wordt. Met de handige app of via de (mobiele) website heb jij binnen een minuut per dag je uren administratie op orde.

Hierdoor kun jij je focussen op wat echt belangrijk is.

Canva Null (5)
Canva Black Apple Watch With Black Sports Band Displaying 10 06

Urencriterium

Als starter kun je in aanmerking komen voor de ondernemersaftrek. Hiervoor moet je wel voldoen aan het urencriterium van de belastingdienst.

Met Time On urenregistratie kun je snel, makkelijk en efficiënt je uren bijhouden. Het urenoverzicht geeft je direct overzicht en zie je in één oogopslag hoeveel uren je hebt besteed aan je onderneming. Met één druk op de knop kun je bij de belastingdienst aantonen dat je de benodigde 1.225 uur hebt gemaakt.

 

 

Gebruiksvriendelijke app

Time On heeft een gebruiksvriendelijke app voor zowel Iphone als Android toestellen. De app is geschikt om snel je uren te boeken, onderweg of juist op de werkvloer. Zo houd je je urenoverzicht compleet en kun je op een later moment je (uren)administratie bijwerken, zonder dat je hoeft uit te zoeken voor wie je wanneer ook alweer hebt gewerkt.

Alle ingevoerde uren in de app komen uiteraard automatisch terug in je Time On account op al je apparaten.

Download de Time On urenregistratie app gratis:

Download in de Apple App Store

Canva Black Iphone 5

Gratis proberen?

Klik hier om te beginnen