Urenregistratie voor
installatie bedrijven

Als medewerker van een installatiebedrijf ben je veel onderweg en wil je zo veel mogelijk tijd besteden aan je projecten. Het bijhouden van je uren en gebruikte materialen moet niet veel tijd kosten. 

Time On helpt jou en je medewerkers bij het registreren van alle uren en materialen. Zo weet je precies wat er gebruikt is en wat er nog gefactureerd moet worden. Je medewerker maakt gebruikt van de mobiele Time On app, zodat hij overal en altijd zijn registratie kan bijhouden.

Projecten

Maak voor alles wat je doet een project aan en houd zo je urenbesteding perfect gescheiden. Per klant kun je meerdere projecten aanmaken. Ook kun je interne projecten aanmaken voor het bijhouden niet-facturabele uren, zoals ziekte-, studie en verlofdagen. 

Budgetten

Ieder project kun je voorzien van een budget. Een budget is gebaseerd op een aantal uren of bedrag. Op basis van het geboekte en geplande aantal uren weet je precies hoeveel tijd je nog over hebt. Zo weet je op ieder moment of je budget haalbaar is!

Declaraties

Declaraties worden gebruikt om facturabele uren, kilometers en onkosten door te belasten naar de klant. Je kunt declaraties per maand maken of wanneer het project in zijn geheel is afgerond. Hierdoor weet je precies wat er al gefactureerd is en wat er nog open staat. Voorkom dus omzetverlies en ontevreden klanten!

Koppel met je boekhoudpakket

Door gebruik te maken van een koppeling met een boekhoudpakket zet je eenvoudig declaraties om in verkoopfacturen. Daarnaast worden je klanten gesynchroniseerd en voorkom je dubbel onderhoud.

Colin Louwerse

Ik gebruik de Time-On urenregistratie nu ongeveer een half jaar voor het bedrijf waar ik voor werk en vind het geweldig, de manier van registreren gaat erg makkelijk aangezien het een hele duidelijke en overzichtelijke interface heeft, ook maak ik graag gebruik van de app, deze is even makkelijk in gebruik en toch wel handig als je op locatie je uren bij wilt houden. Ik ben dus erg tevreden over Time-On en ga het zeker nog vaker gebruiken.

Jan van de Wiel

Perfecte tool voor het bijhouden van mijn uren welke ik moet factureren.

Pascale Griffioen

Ik werk nu een aantal maanden met Time On. Zeer tevreden. Time on is makkelijk te gebruiken op zowel desktop als in de app.