Urenregistratie voor
installatie bedrijven

Als medewerker van een installatiebedrijf ben je veel onderweg en wil je zo veel mogelijk tijd besteden aan je projecten. Het bijhouden van je uren en gebruikte materialen moet niet veel tijd kosten. 

Time On helpt jou en je medewerkers bij het registreren van alle uren en materialen. Zo weet je precies wat er gebruikt is en wat er nog gefactureerd moet worden. Je medewerker maakt gebruikt van de mobiele Time On app, zodat hij overal en altijd zijn registratie kan bijhouden.

Projecten

Maak voor alles wat je doet een project aan en houd zo je urenbesteding perfect gescheiden. Per klant kun je meerdere projecten aanmaken. Ook kun je interne projecten aanmaken voor het bijhouden niet-facturabele uren, zoals ziekte-, studie en verlofdagen. 

Budgetten

Ieder project kun je voorzien van een budget. Een budget is gebaseerd op een aantal uren of bedrag. Op basis van het geboekte en geplande aantal uren weet je precies hoeveel tijd je nog over hebt. Zo weet je op ieder moment of je budget haalbaar is!

Declaraties

Declaraties worden gebruikt om facturabele uren, kilometers en onkosten door te belasten naar de klant. Je kunt declaraties per maand maken of wanneer het project in zijn geheel is afgerond. Hierdoor weet je precies wat er al gefactureerd is en wat er nog open staat. Voorkom dus omzetverlies en ontevreden klanten!

Koppel met je boekhoudpakket

Door gebruik te maken van een koppeling met een boekhoudpakket zet je eenvoudig declaraties om in verkoopfacturen. Daarnaast worden je klanten gesynchroniseerd en voorkom je dubbel onderhoud.

Maria Driessen

Mooi overzichtelijk pakket, zowel op de app als desktop versie. Zonder teveel poespas je uren netjes bijhouden. Perfect voor een chaotische ZZP-er zoals ik. I love it.

Brett

Werkt prima :) fijn en goed overzichtelijk. Goede manier om je uren bij te houden.

Johan van Kalmthout

Handig, overzichtelijk, snel.