Urenregistratie voor
bouwbedrijven

In de bouw is het belangrijk dat je bezig bent met je vak en dat het bijhouden van je administratie niet veel tijd mag kosten. Daarnaast wil je ook voorkomen dat budgetten worden overschreden, meerwerk inzichtelijk is en verbruikte materialen worden gefactureerd.

Time On heeft alles in huis om jouw bouwbedrijf te voorzien van een duidelijk urenregistratie, zodat je precies weet waar iedereen zijn tijd aan heeft besteed. 

Per project en medewerker heb je inzicht in bestede tijd en budgetten. Met de handige mobiele app kunnen je medewerkers overal hun administratie bijhouden!

Projecten

Maak voor alles wat je doet een project aan en houd zo je urenbesteding perfect gescheiden. Per klant kun je meerdere projecten aanmaken. Ook kun je interne projecten aanmaken voor het bijhouden niet-facturabele uren, zoals ziekte-, studie en verlofdagen. 

Budgetten

Ieder project kun je voorzien van een budget. Een budget is gebaseerd op een aantal uren of bedrag. Op basis van het geboekte en geplande aantal uren weet je precies hoeveel tijd je nog over hebt. Zo weet je op ieder moment of je budget haalbaar is!

Declaraties

Declaraties worden gebruikt om facturabele uren, kilometers en onkosten door te belasten naar de klant. Je kunt declaraties per maand maken of wanneer het project in zijn geheel is afgerond. Hierdoor weet je precies wat er al gefactureerd is en wat er nog open staat. Voorkom dus omzetverlies en ontevreden klanten!

Koppel met je boekhoudpakket

Door gebruik te maken van een koppeling met een boekhoudpakket zet je eenvoudig declaraties om in verkoopfacturen. Daarnaast worden je klanten gesynchroniseerd en voorkom je dubbel onderhoud.

Willem Molle

Goede en stabiele tool voor de urenregistratie van onze projecten. Afgelopen jaren steeds verder verbeterd! Nu nog een koppeling met Afas en dan krijgen ze de vijfde ster ook!

Monique van den Berge

Een fijn programma, duidelijk al je uren inzichtelijk!

Aad Lievaart

Prettig, snel en makkelijk. Mijn twee collega's gaan waarschijnlijk ook aan de slag met deze tool