Urenregistratie voor
ICT bedrijven

Als ICT ben je druk met de projecten van je klant en wil je hier al je aandacht aan kunnen geven. Het is belangrijk dat budgetten bewaakt worden en dat je transparant bent naar je klant. 

Time On helpt jou en je medewerkers om eenvoudig uren te registeren op al jouw projecten. Zo houd je overzicht in budgetten. Je kunt je klant betrekken bij het goedkeuren van uren en declaraties, zodat zij geen verrassingen krijgen op de factuur. 

Daarnaast kun je geboekte uren voorzien van een kenmerk, zodat je precies weet aan welke soort activiteit je medewerkers de meeste tijd besteden.

Projecten

Maak voor alles wat je doet een project aan en houd zo je urenbesteding perfect gescheiden. Per klant kun je meerdere projecten aanmaken. Ook kun je interne projecten aanmaken voor het bijhouden niet-facturabele uren, zoals ziekte-, studie en verlofdagen. 

Budgetten

Ieder project kun je voorzien van een budget. Een budget is gebaseerd op een aantal uren of bedrag. Op basis van het geboekte en geplande aantal uren weet je precies hoeveel tijd je nog over hebt. Zo weet je op ieder moment of je budget haalbaar is!

Declaraties

Declaraties worden gebruikt om facturabele uren, kilometers en onkosten door te belasten naar de klant. Je kunt declaraties per maand maken of wanneer het project in zijn geheel is afgerond. Hierdoor weet je precies wat er al gefactureerd is en wat er nog open staat. Voorkom dus omzetverlies en ontevreden klanten!

Koppel met je boekhoudpakket

Door gebruik te maken van een koppeling met een boekhoudpakket zet je eenvoudig declaraties om in verkoopfacturen. Daarnaast worden je klanten gesynchroniseerd en voorkom je dubbel onderhoud.

Sjoerd Breedveld

Erg handig, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Binnen een handomdraai alles bijgewerkt! Werkt snel en efficiënt. Echte aanrader dit.

Joop van Tilburg

Time On is een supermakkelijk Uren-registratie systeem wat ik iedereen kan aanraden!

Jan van de Wiel

Perfecte tool voor het bijhouden van mijn uren welke ik moet factureren.