Declaraties

Door geboekte uren, kilometers en onkosten op een declaratie te zetten weet je precies wat er nog open staat en wat er reeds gefactureerd is. Deze declaratie kun je gebruiken als bijlage voor je factuur. 

Door Time On te koppelen met je boekhoudpakket, kun je deze declaratie met één druk op de knop omzetten tot verkoopfactuur. De koppeling zorgt ervoor dat alle gegevens uit Time On naadloos worden overgenomen. Dit scheelt je enorm veel tijd in het overtypen/kopiëren van je uren en voorkomt fouten. De declaratie uit Time On kun je eventueel als specificatie meesturen met je factuur.

Werk je niet met een facturatiepakket? Dan kun je je declaraties ook exporteren naar PDF of Excel. Zo heb je direct overzicht van je onkosten per klant of project. Dit overzicht kun je delen met je opdrachtgever of als bijlage toevoegen aan je factuur.

Openstaande posten

Met Time On heb je realtime inzicht in openstaande posten. Per klant krijg je een duidelijk overzicht van facturabele uren, kilometers en onkosten, tegen het juiste tarief. Deze regels zet je eenvoudig op een declaratie, om ze vervolgens te factureren.

Tarieven

Voor iedere klant of medewerker een ander tarief? Offertes stem je met de klant op maat af, waardoor je regelmatig te maken hebt met verschillende tarieven. Met Time On heb je de mogelijkheid om de tariefberekening in te stellen op verschillende manieren. Zo is je declaratie en factuur altijd op basis van de juiste afspraken en ben je minder tijd kwijt met het controleren van de gegevens.

Voor iedereen een passend abonnement

Vast

Jaar abonnement € 6,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Flexibel

Maand abonnement € 8,95 per maand, per medewerker Probeer 30 dagen gratis

Alexander van Hedel

Handige onmisbare tool voor iedere ondernemer of andere professional.

Jan van de Wiel

Perfecte tool voor het bijhouden van mijn uren welke ik moet factureren.

Willem Timmers

Ik maak voor mijn administratiekantoor al jaren met veel plezier gebruik van Time on. Heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ik heb met Time on altijd en overal inzicht in de bestede uren.