Online demonstratie

Ben je op zoek naar een goede oplossing voor het registreren van uren, maar zie je door de bomen het bos niet meer? We plannen graag een online demonstratie in, zodat jij een beter beeld krijgt van wat Time On kan toevoegen voor jouw bedrijf. 

Gratis 30 dagen op proef
Uiteraard is het mogelijk om geheel vrijblijvend een account aan te maken. Je krijgt automatisch een gratis licentie voor 30 dagen, voor 25 medewerkers. Wil je je proefperiode verlengen of ben je op zoek naar ondersteuning bij het inrichten van jouw administratie? Neem even contact met ons op.

Jouw gegevens:

Time to start now...

Jochen Hesselberth

Ik gebruik Time on al een aantal jaren voor mijn urenregistratie en declaraties en ik moet zeggen dat het steeds mooier, eenvoudiger en beter wordt. Mijn diverse opdrachtgevers kunnen digitaal accorderen en de factuur werpt geen vragen meer op. Absolute aanrader!

Frans Tilburg

Een krachtig urenregistratiesysteem waarmee je op een simpele en snelle wijze alle belangrijke onderdelen van een urenregistratie kan vastleggen op alle platformen, dus ook snel en eenvoudig onderweg. Voor mij als ZZP'er precies wat in nodig heb.

Bart van der Sluijs

Super makkelijke tool om je uren in bij te houden