Online demonstratie

Ben je op zoek naar een goede oplossing voor het registreren van uren, maar zie je door de bomen het bos niet meer? We plannen graag een online demonstratie in, zodat jij een beter beeld krijgt van wat Time On kan toevoegen voor jouw bedrijf. 

Gratis 30 dagen op proef
Uiteraard is het mogelijk om geheel vrijblijvend een account aan te maken. Je krijgt automatisch een gratis licentie voor 30 dagen, voor 25 medewerkers. Wil je je proefperiode verlengen of ben je op zoek naar ondersteuning bij het inrichten van jouw administratie? Neem even contact met ons op.

Jouw gegevens:

Time to start now...

Femke Geene

Super fijne site en app om je uren in te verwerken. Makkelijk in gebruik op zowel pc, laptop als telefoon. De informatie betreffende je uren of kilometers zijn makkelijk en goed te verwerken in het systeem.

Brett Rijsdijk

Werkt prima :) fijn en goed overzichtelijk. Goede manier om je uren bij te houden.

Jeroen Poerstamper

Heerlijk product (time on urenregistratie) om mee te werken. Ook bij problemen zeer snel geholpen door de helpdesk, en gaat ook positief om met " kritiek"/verbeterpunten. Voor zelfstandige of MKB' er de perfecte tool om uren overzichtelijk in te boeken en te beheren.