Urenregistratie voor ZZP'ers

ZZP'ers

Als ZZP'er moet je veel ballen in de lucht houden. Je werkt voor verschillende klanten aan meerdere projecten. Je bent flexibel voor je klant en dat waarderen ze enorm. Maar daardoor raak je je overzicht wel eens kwijt. Wat heb ik wanneer nu ook alweer gedaan? Time On urenregistratie geeft je inzicht in je gemaakte uren, kosten en kilometers.

Met de handige app of (mobiele) website heb jij binnen een minuut je uren ingevoerd en kun je je weer focussen op wat ècht belangrijk is.

Canva Null (1)
Canva Square White Analog Desk C Lock

Urencriterium

Als ZZP-er kun je in aanmerking komen voor de ondernemersaftrek. Hiervoor moet je wel voldoen aan het urencriterium van de belastingdienst.

Met Time On urenregistratie kun je snel, makkelijk en efficiënt je uren bijhouden. Het urenoverzicht geeft je direct overzicht en zie je in één oogopslag hoeveel uren je hebt besteed aan je onderneming. Met één druk op de knop kun je bij de belastingdienst aantonen dat je de benodigde 1.225 uur hebt gemaakt.

Gebruiksvriendelijke app

Time On heeft een gebruiksvriendelijke app voor zowel Iphone als Android toestellen. De app is geschikt om snel je uren te boeken, onderweg of juist op de werkvloer. Zo houd je je urenoverzicht compleet en kun je op een later moment je (uren)administratie bijwerken, zonder dat je hoeft uit te zoeken voor wie je wanneer ook alweer hebt gewerkt.

Alle ingevoerde uren in de app komen uiteraard automatisch terug in je Time On account op al je apparaten.

Download de Time On urenregistratie app gratis:

Download in de Apple App Store

Canva Red Iphone 7 On White Book Page

Gratis proberen?

Klik hier om te beginnen