Meet the team

Wij zijn Time On :)

Time On is in eerste instantie ontwikkeld voor eigen gebruik. Paul Merks, eigenaar van IIZY online software, is in 2009 begonnen als ZZP-er in online software ontwikkeling. Als ZZP-er zocht hij een tool waar hij snel en eenvoudig zijn uren en onkosten kon boeken, maar die tools waren er toentertijd nog niet. Als software ontwikkelaar bedacht Paul: ‘Wat er niet is, kan ik zelf maken.’ En zo is Time On geboren. 

 

Wij Zijn Timeon
Dopper3

Al snel kwam Paul erachter dat hij niet de enige was die graag gebruik pakket waar je eenvoudig je uren kunt registreren. Als ontwikkelaar werkt hij nauw samen met een aantal (reclame) bureaus en bedrijven. Ook zij zijn gaan werken met Time On en dat leverde waardevolle feedback op om het pakket verder te ontwikkelen tot een volwassen online software oplossing voor urenregistratie.

Inmiddels zijn we met een team van 4 enthousiaste medewerkers met ieder zijn specialisme. Nog steeds hechten wij veel waarde aan klantfeedback en blijven we Time On doorontwikkelen.

Paul

Paul is grondlegger en eigenaar van Time On urenregistratie en IIZY Online Software. Hij is van origine een echte back-end developer. En nog steeds wordt Paul van programmeren het allerblijste.

Paul
Willem

Willem

Na zijn zeer geslaagde afstudeerstage is Willem blijven plakken bij IIZY online software. En daar zijn wij heel blij mee. Willem is onze front-end developer en UX specialist. Hij zorgt ervoor dat Time On voor jullie zo gebruiksvriendelijk mogelijk is en dat alle functionaliteiten op de juiste plek staan.

Wes

Wizzkid, Applefanaat en één van de ontwikkelaars van Time On. We hoeven Wes niets uit te leggen over programmeren. Hij is een echte autodidact en studeert aan de TU in Eindhoven. Naast zijn studie werkt hij ongeveer ieder vrij uurtje wat hij heeft mee aan de ontwikkeling van Time On.

Wes
Elke (2)

Elke

Elke heeft als marketeer bij verschillende bedrijven gewerkt. Ze heeft aan zowel bureau- als klantzijde veel ervaring en kan zich daarom goed inleven in de gebruiker. Zij kijkt zonder technische pet naar het pakket, wat ons af en toe tot waanzin drijft, maar vooral veel inzicht geeft. 

Elke zorgt naast alle marketingactiviteiten ook voor het eerste klantcontact en support van Time On. Grote kans dus dat je Elke een keer spreekt.

Gratis proberen?

Klik hier om te beginnen