Aan de slag met
Time On

Je maakt binnen 1 minuut je account aan bij Time On. Vul hiernaast het formulier in en je kunt direct aan de slag. Iedereen start met een gratis 30 dagen proefperiode voor 25 medewerkers. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Na het aanmaken van je account kun je direct aan de slag met het aanmaken van klanten, projecten en het bijhouden van je uren. Ook kun je je collega's uitnodigen, zodat zij ook hun uren kunnen gaan registreren.

Hulp nodig of eerst een demo?
Wil je eerst een demo van Time On, voordat je je registreert? Geen probleem! We plannen graag een moment in om jullie wensen door te nemen. Tevens krijg je dan een demonstratie van het systeem en advies over de inzet van een administratiesysteem. De Time On adviseurs helpen je graag op weg!
Klik hier een demo aan te vragen

Maak je account aan:

Time for action...

Frans van Tilburg

Een krachtig urenregistratiesysteem waarmee je op een simpele en snelle wijze alle belangrijke onderdelen van een urenregistratie kan vastleggen op alle platformen, dus ook snel en eenvoudig onderweg. Voor mij als ZZP'er precies wat in nodig heb.

Brett Rijsdijk

Werkt prima :) fijn en goed overzichtelijk. Goede manier om je uren bij te houden.

Jeroen Poerstamper

Heerlijk product (time on urenregistratie) om mee te werken. Ook bij problemen zeer snel geholpen door de helpdesk, en gaat ook positief om met " kritiek"/verbeterpunten. Voor zelfstandige of MKB' er de perfecte tool om uren overzichtelijk in te boeken en te beheren.